Στη δεύτερη συνάντηση χοροκινητικής ψυχοθεραπείας θα έρθουμε άλλη μία φορά σε επαφή με τον/την εαυτό/ή μας προκειμένου να τον καταλάβουμε και να τον / την εκφράσουμε.
Η Χοροκινητική Ψυχοθεραπεία συμβάλλει στην επίλυση των εσωτερικών μας συγκρούσεων, στην αυτό-ανακάλυψη και στην ολοκλήρωση μας ενώ στο
προσκήνιο βρίσκεται η αμφίδρομη σχέση σώματος και νου καθώς και η μη-λεκτική έκφραση.
Η συνάντηση / συνεδρία θα ξεκινήσει με το ελεύθερο μοίρασμα των σκέψεων και των συναισθημάτων μας.
Ακολουθεί η ενεργοποίηση του σώματος μέσα από ένα καθοδηγούμενο «ζέσταμα» που αποτελείται από απλές κινήσεις του σώματος.
Σειρά παίρνει η εξερεύνηση & η έκφραση του εαυτού & της εαυτής δημιουργικά, χρησιμοποιώντας κίνηση & χορό που βασίζονται στον προσωπικό αυτοσχεδιασμό. μέσω αυτού, το άτομο καλείται μέσα από ένα δικό του κινητικό λεξιλόγιο να φέρει το ασυνείδητο στο συνειδητό με συμβολικές κινήσεις. επαναβιώνει τη ζωή του εμπλουτίζοντας την με αυθόρμητη κίνηση, φωνήματα, μελωδίες και χορό σε συλλογικό ή ατομικό επίπεδο.
Η συνάντηση ολοκληρώνεται με συζήτηση και τη διατύπωση σκέψεων & συναισθημάτων που τυχόν προέκυψαν κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης μας.
Η συνάντηση στοχεύει στην γνωριμία με την χοροκινητική ψυχοθεραπεία χωρίς να απαιτείται προηγούμενη εμπειρία σε ανάλογες διαδικασίες ή εμπειρία στον χορό, καθώς στόχος του η έκφραση και η ανάπτυξη του εαυτού & της εαυτής μας μέσω του χορού και της κίνησης.
_χρόνος
κυριακή 23/10, 18.00 – 20.00
_τόπος
transcendance – αγωγός τέχνης
Συμμετοχή με ελεύθερη συνεισφορά
[ απαραίτητη η κράτηση θέσης ]
-θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας-
ινφο : 6980980314 //
mpoimenid@gmail.com