Σχετικά με μένα

Μαρία Ποιμενίδου, MA in Dance Movement Psychotherapy, Bsc in Psychology

Μαρία Ποιμενίδου - Ψυχοθεραπεύτρια

Είμαι η Μαρία Ποιμενίδου και γεννήθηκα στην Ξάνθη, το 1995.

Η κίνηση ήταν ανέκαθεν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου κυρίως μέσω του χορού. Συνδύασα το χορό με τις σπουδές μου στην Ψυχολογία, εξελίσσοντας τις επιστημονικές μου γνώσεις και την αγάπη για το επάγγελμα.

Το 2018, ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στη Σχολή Ψυχολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Το 2020 ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές σπουδές στην Ψυχοθεραπεία μέσω Χορού και Κίνησης (Dance Movement Psychotherapy) Goldsmiths Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Εκπαίδευση στην Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία, Kέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής.

Η εκπαίδευση μου συνεχίζεται με την τρίχρονη ειδίκευση στην Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία από το Kέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής στην Θεσσαλονίκη. Πρόσφατα, μετακόμισα και εργάζομαι στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και διαθέτω το δικό μου γραφείο στην Ξάνθη, όπου παρέχω ατομικές και ομαδικές συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης. Ακόμη, συνεργάζομαι με το Κέντρο Ψυχολογικών Θεραπειών “Ψυχή τε και Σώματι” όπου πραγματοποιώ ομάδες Ψυχοθεραπείας μέσω Χορού και Κίνησης.

Η ευεξία και ευημερία των ενδιαφερόμενών μου είναι η πρώτη μου προτεραιότητα βοηθώντας τους μέσα από τα εμπόδια τους. Επικοινωνήστε μαζί μου σήμερα για περισσότερες πληροφορίες.

Επικοινωνήστε μαζί μου

13 + 4 =

Τηλ.

+ 30 6980980314

Email

mpoimenid@gmail.com

Διεύθυνση

  • Θεσσαλονίκη
  • Ξάνθη, Παναγή Τσαλδάρη 90-92

Ώρες

Δε - Πα: 15:00 - 21:00